Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jun 25, 2010

✿ keHILANGan ✿

Mggu nie jer..
dah dua kehilangan yang berlaku di sekeliling ..
nk thu sape?..
firstly, one of staff kt tmpat practical ak (ak pggl die abg azahari)..
die da resign coz die dapat offer kt tempat lain..


even ak dapat berkhidmat dgn die kejap je, ak still rase cm missing jer..
sesungguhnya, die la yang selalu bagi kitorg (ak ngan kawan practical) keje..
plus task2 yang die bagi mostly senang and menarik.(^_^)
mmg rase sangat sedih..sobs2..
lagi2 mase staff lain buat farewell party tuh..
(makan free)..mmg terase sgt la..hurm..
tp wat to do kn..maybe ade hikmah bila die keje kat tempat baru tu..


to abg azahari,
hope sukses je kat sana
 jangan lupa budak2 praktikal yang selalu 
share lagu, kemas bilik file (gossip2)..^^
thanx for being such a good abg to us..
second pulak..
kawan ak.. Nurul Jannah Abu Bakar
ayah die meninggal dunia..
takziah pada keluarga arwah..
al-fatihah pada arwah..
moga ditempatkan di kalangan org yang beriman..
sabar banyak2 taw..
akak kene kuat..
akak ade adik..be strong k.
we will be there to support u..take care..

1 ✿ budak chumel ✿:

~ⓢⓗⓘⓜⓐ~ said... [Reply to comment]

wow!! karangan y bgus... disini ckgu bg 90% k?? truskn usaha menulis... pasni ley tulis novel lak...
kikikikikiki....