Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Oct 5, 2010

aktiviti hujung minggu!(^_^)


hari ni ahad..huhu
ade story baru ni..hee!
actually kitorg ni baru balik dr kem kt baling..huhu..
program nh rileks jer...sbb die bengkel..
2 hri satu malam..
1 oktober -2 oktober..
pergi hari jumaat pagi, balik sabtu malam.
kat kem rakan muda baling..
 Anjuran SPRM UniMAP..huhu
tp besh la sbb dapat pengalaman, ilmu, member, n macam2 lg la..huhu
kitorg ade la snap2 gmbr kt spnjg kat sane..hee^^
so..sile la lihat kat bawah ni ye!(^_^)

ni la sebenarnye aktiviti yang kitorang join!


check-in room!^^

ni cenderahati yg kitorg dapat`
thanx SPRM!^^


YEAAH! Kami di baling ya!

YEAh! mereka juga ada di Baling! hahha^^
ainna.shema.ain 

shema.ainna.jannah





~Manusia di sebelah kanan gambar sedang cuba untuk meniru senyuman seorang manusia di sebelah kiri gambar~
*hasilnya kami kelihatan seperti kambing..muahaha (lawak nye muke saye)


semua ahli yang terlibat..huhu..^^
program yang sangat besh!


2 ✿ budak chumel ✿:

anugerah terindah said... [Reply to comment]

terbaek ~~ korang bru skali join spr pun da rase best kn...tp aku dah 1 thun join...lg best..mcm2 pngalaman dapat..so...keep in touch..ade rezeki korang.mybe leh pgang salah 1 jawwatan lam spr unimap ni...bnyak kelebihan bila kita ade jwatan dlm spr ni....~~~ good luck !!!!!!

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

hehe..thanx syg..ak join nh memule suke2 je..
then ble join program nh rase best..
so, lau ade pape lg program..jmput la kitorg eh..insyaAllah..lau tkde pape..sure2 kitorang follow!=)