Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Nov 2, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam







Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda
saya tag:



Tarikh Tutup: 30 November 2010


HadiAH?????


laptop accessories
ada 10 brg dlm box ni termasuk mouse,
cable lock dan sebagainye.. :)

jOM join!!

Ada Penambahan

Bila2 masa saje atie akan mencabut nama
di dalam senarai yang ada untuk memenangi hadiah sampingan.. 

jika dalam tempoh 3 jam dari cabutan dibuat
si pemenang tidak mengesahkan dirinya
di post Lucky Draw Hadiah Sampingan, 

hadiah tersebut dengan sendirinya terbatal..
takde rayu merayu yer hikhik..
hadiah akan diberikan 2 hari selepas 30hb Nov 2010 juga..

0 ✿ budak chumel ✿: