Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Nov 5, 2010

GA kiszydolls



kisz nak hadiahkan 3 plushies (Miss potty) kepade 
3 pemenang bertuah mengikut kategori:

kategori 1 = kategori untuk ibu2 (untuk anak2 kcik mereka)
kategori2 = kategori student(skul,kolej or u)
kategori3 = bekerja...




syarat2 GA kiszydolls =
1.......jadi follower kisz...
2.......leave ur name n blog kat komen post ni=)
(komen best2 skit=P hikk...hikk..)
3.......letakkan 3 gambar kiszydolls kat ats ni di blog anda n terangkan tentang GA ni kat blog anda...
4......Jangan lupe gtau anda sertai kategori yang mane satu di komen yang anda tinggalkan...

yang penting skali, anda bleh sertai GA sampai 10 DISEMBER 2010... 

okay,,,tu je syaratnye....
jom serta..
kisz kan follow ur blog back n check ur post tentang GA kisz...=)
thanks n have a nice day!!!

ha..tu die tentang give away nih..
menarik kan..so ape tunggu lg?
join la! cepat2! (^_^)
klik SINI ye..

0 ✿ budak chumel ✿: