Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Nov 5, 2010

GIVE AWAY - LUCKY DRAW






SYARAT2 utk join GIVE Away ni:

1)FOLLOW blog kami(nnt kami follow korg jgk ;))
2)LINK blog kami ke Blog korg(kami akan linkkn blog korg jgk kt blog kami..sama2 kita tlg-mnlg...hehehe)
3)POST pasal give away ni kt blog korg(spy org lain tahu ada contest & dpt join sama)
4)SHOUT BOX iaitu tggl jejak korg kt ruangan JOM CHIT CHAT (kt sebelah kanan blog) supaya senang kami nk tahu korg dah join contest ni...


so, korang2 yang nak join, tekan je image atas tu taw..
tkpon tekan SINI  ye..!
Selamat Mencuba!!
(^_^)

0 ✿ budak chumel ✿: