Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Nov 5, 2010

Lollicraft ::Name The Monster GiveAway





1) jadi FOLLOWER blog mia (and mia pun akan follow korang)

2) letakkan link BLOG MIA KT BLOGLIST KORANG..hehehe

3) create satu entry ,PASTEKAN PIC GA ni k..

4) dalam entry tu, CADANGKAN NAMA 2 ekor makhluk taring satu tu,

5) jangan lupe letak LINK ENTRY KORANG KAT COMMENT BOX bwh entry GA ni..

6) bagi NICKNAME KORANG ,NAMA CADANGAN untuk monster tu,dan EMAIL

7)  DUA name paling bertuah akan dikira sbg pemenang,sorang dapat seekor dan sebuah handmade notebook dari mia jugak (^_^)

8) setiap penyertaan mia akan masukkan dlm BLOGLIST DI BLOG MIA..suke tak?(^___^)

tarikh tutup : 12 DISEMBER 2010,11.59pm

*kalau byk sambutan,bilangan pemenang akn ditambah..so promote2 la GA ni k*

p/s: mase kite join contest ni, pemenang da jadi tiga..so, korang..
join la ye..(^_^)
klik SINI tw..

name yang saye cadang : CHUMI & MIIMO..
(^_^)

0 ✿ budak chumel ✿: