Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Nov 12, 2010

Sape Pandai Photoshop?

Entry ni dipost saat hati tengah kacau! 
sebab? Nak EDIT gambar guna Photoshop tp tk pandai sgt..

One of my problem here is:
1. After gune lasso tool kat gambar, kite akan transfer gambar yang dah di'lasso tu pergi layer baru kan? 
But how eh nak bagi background tu invisible atau dlm kate lain kite nak bagi just gmbr yang dah di'lasso tu je yg ade.. Camne eh? 
tolong ye.. even lau ade website yg ade jwpn for this pon dah  ok..

thanx! (^_^)
p/s: sesape ade cadangan untuk buku2 yang besh untuk belajar Photoshop pun, sila komen ye.. thanx again..^^

3 ✿ budak chumel ✿:

saye kaiser said... [Reply to comment]

haha.. sy thu la jgk sikit2.. tp nk cite kt anda bagai mana dan menggunakan komen jer, x reti nk xplain... hehehe

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

kaiser mengade..tolong2..huhu
cerita cara2 boleh? atau mahu saye kol? ^^
(^_^)boleh aja?^^

saye kaiser said... [Reply to comment]

oho...bru tringt psl ini komen daa,,, skang mst da taw kn.. hehehe... maap la trlamnat...