Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Nov 2, 2010

Sehari di UUM..!

Sejak duduk UniMAP ni kan..
banyak aktiviti luar je mesti nak buat kat UUM..
UUM tu Universiti Utara Malaysia..ala, yang dekat Sintok tu..
bukan nak kate tak best kan..
cume nak kate nape la tak pegi Uni yang jauh2 sikit..
boleh singgah jap umah kat Perak..hee(^_^)

so..dipendekkan cerita.. 
28 Oktober 2010, kitorang pergi la UUM.
ade Final Presentation Program SME-UUM Internship..
Tak ramai yang join..dalam 10 orang je..
pergi la..Presentation tu kat Dewan CEDI..
sesat gak la kitorang mula2 tu..huhu

so..nak tahu sape je pergi and macam mana rupa UUM tu..
sila scroll bawah ye..(^_^)
hee..
UUM ni lawa taw..besar!^^




ni CeDI, UUM..

ni bentuk dewan presentation die..

ni la barisan ahli panel penilai mase tu..^^

tu la aktiviti nye..
pembentangan akhir..

ni ahli yang hadir..*wink2*

lawa kan?(^_^)

Lawa taman tu..ngee^^

ni lak aktiviti jejak kasih.. Jannah ngan member die..

tu je nak story..huhu..
buhsan ni actually.,.
sekian..
(^_^)

2 ✿ budak chumel ✿:

Anonymous said... [Reply to comment]

lawanya... how come u tak bring me dear

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

haha..ape yang lawa?
nak bring macam mane..u sape po i tak taw..(^_^)