Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Dec 27, 2010

CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!





Again..Ainna di-tag oleh Cik Tiqah^^
So, Ainna join la contest ni..
Menarik!

Untuk syarat2..refer sini ye..

Next,
Jom buat ape yang diminta oleh penganjur^^
1. Buat entry, then elaborate : kenapa anda nak makeover header atau tukar rupa blog anda?

-Sebabnye saye sukakan benda yang lawa!hehe
And header yang Cik Sri buat memang cun..Kreatif sgt..tertawan!^^ *ikhlas*

-Macam biase, jawapan saya cam orang lain jugak..
"Nak tukar rupa blog, nak bagi lawa and nampak kreatif cm orang lain tapi 
Tak Pandai.."

-Nak try hasil sentuhan orang yang kreatif untuk makeover blog..
Ala..situasi yang same cam panggil Eric untuk redesign bilik..
hehe..*merapu* =.=


-Sempena Happy New Year!^^

-Saya nak try naikkan earning kat nuffnang tu..Asyik RM 0.00 je..Lau naik ckit pon takpe..
 T.T

-Saya nak perbaiki blog, diri and also skill design blog..
Teringin nak jadi kreatif cm si Penganjur..
*oops..terpuji lg^^*

-Saya nak cuba nasib dalam contest ni..Harap bertuah^^

-Last but not least..Saye suke hadiah Contest ni..hehe^^


2. Sertakan banner contest dalam entry anda dan link ke cicakdanlelabah.  DONE


3. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan banner contest dekat sidebar juga.. DONE

4. Anda mesti tag 2 orang minimum. harus inform kawan anda yang mereka telah ditag ye..

Itu sahaja..
Maaf kalau jawapan saya merepek^^

1 ✿ budak chumel ✿:

sri said... [Reply to comment]

thanks for joining dear!!

hehe goodluck k! :D