Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Dec 18, 2010

Giveaway - blog Anniversary



1) Terbuka kepada manusia. Haiwan tak diterima. :)

2) Copy banner kat bawah ni kat blog korang and link kan ke blog ini. :)






3) Jadi follower blog ni. Kalau tak nak pun tape. Bukan pe, nak memudahkan korang

 untuk ketahui maklumat terbaru pasal GA ni. :)

4) Buat entry pasal Giveaway ni kat blog korang. Tajuk : giveaway - blog Anniversary

5) Tinggalkan link anda dan id follower di bahagian comment. :)

6) 5 orang yang bertuah akan dipilih melalui cabutan. :)


    Hadiah Untuk Yang Bertuah:



 Topup RM5- DIGI CELCOM MAXIS 


penganjur blog ni bukan saye taw..tapi ini..




Fairuz Fazilah

0 ✿ budak chumel ✿: