Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Dec 24, 2010

Komen untuk Menjadi Lebih Baik.. ^^

Salam korang..^^
Agak-agak bila baca tajuk, boleh agak tak ape die?
hee^^
Kalau tak boleh, ni kite nk bg tahu..
Sebenarnye, kite nak mintak pendapat & komen korang pasal blog kite..
Sebab,ye la..Kite nak tahu jugak ape yang tak eloknye kan kat blog kite^^
Komen2 la ye..Blog ni lambat ke..berat ke..warna post title tak besh ke^^
ape-ape la..
Kite terima je komen korang..(^_^)

Sekian..
Thanx ye korang.
(^_^)

Tolong menolong amalan mulia^^

credit to google ..

5 ✿ budak chumel ✿:

cahaya izzaty said... [Reply to comment]

byk box tulisan2.. haha.

♥ LULU ♥ said... [Reply to comment]

erm..kalau boleh limit kan entry yang akan dipaparkan di blog..kalau boleh 3 entry je la..
and kalau nak tau berat blog, timbang kat sini ye..
http://magic-of-me.blogspot.com/2010/08/timbang-blog-korangcepat.html
paling ideal berat blog ialah 100kb ke bawah...

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

okay2..thanx to both of u yg comment..
Thanx a lot,friends^^

♥ LULU ♥ said... [Reply to comment]

hye aina..boleh dear..amik la entry kita psl berat blog tu..tp link kan cik lulu tau..hehe..erm..mcm ne nak ringan kan blog?aina try la buat widget sikit2...
erm..berat blog aina berapa?
kalau bwh 150kb still ok...

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

hehe..thanx!
mesti la Aina link kat Cik lulu..^^
berat ainna lepas kurgkan post mcm Cik Lulu ckp jadi 102 je^^
thanx cik Lulu^^

t Ainna wt sal berat blog^^
copy paste je ke?^^