Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Dec 24, 2010

Saya nak duduk dalam bloglist cik lulu


1. buat satu entry tentang ni yang bertajuk 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'

2. copy official header ni kat entry korang and link kan skali

3. be follower....

4. and last skali komen kat entry ni yang korang dah join and bagi skali link entry korang tu ye..

segmen ni tamat bila dah cecah 50 orang....
so, siapa cepat dia dapat!
kalau nak tag kawan2 tu dialu2kan...

More info, click here.
join la..leh masuk bloglist  Cik Lulu^^

1 ✿ budak chumel ✿:

♥ LULU ♥ said... [Reply to comment]

thanks sebab join..hehe
salam perkenalan dari lulu...