Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Dec 18, 2010

Wardah Ilmu First GiveAway

Memandangkan saya dah ditag oleh Cik Starz..
maka kena la join..kan..amanah ni..hee^^




Syarat penyertaannya adalah seperti berikut:

1. Peserta giveaway ini mestilah follower blog ini Wardah ILmu

2. Peserta juga perlu like halaman "Best Tupperware

(klik je link ini dan tekan butang like yer)

3. Anda perlu sediakan satu entri khas berkenaan giveaway di blog masing- masing. (copy paste entry saya ni pun takpe, cuma pastikan link syarat no.2 tu sama ye, nanti saya cek)

3. Tagkan entri ini kepada 5 orang rakan anda. (lebih pun takpe)

4. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 Disember 2010

5. Sahkan penyertaan korang di ruangan komen, pastikan entri yang korang dah buat diberikan linknya terus. Senang skit saya nak menjenguknya..

Tiga orang peserta yang bertuah akan menerima HADIAH MISTERI....

GiveAway ini akan diadili dengan adil seadil adilnya... 
(macam cabutan bertuahlah kiranya ni)

3 ✿ budak chumel ✿:

Dieyna said... [Reply to comment]

tq.. yes amanah tu.. hehe singgah blog, tengok nombor penyertaan k...

Shaheila Malek said... [Reply to comment]

Gudluck ok.. :)

Kasim Ahmad said... [Reply to comment]

gudluck..heehe