Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jan 20, 2011

Award Dari Abg Badan Kecik (^_^)

firstly, nak say thanx to areteacar coz dedicate blog nih kat Ainna..
Thanx ye..




Tapi sorry sebab lambat sgt amik award ni..^^
1) Ape nama pena yang sesuai diberikan kepada cik adik farrah ???

dik fafa..hehe^^

2) Apakah perubahan yang korang rasa perlu untuk Blog4rahbcukcomey...

okay je..lawa^^
cume lambat loading je dik..maybe sebab  tenet kite lambat kot..hee^^

3) Apakah komen anda tentang Blog beliau??

chumel! Kite suke yang dialog box mase mula-mula masuk blog tu..hehe

4) last2 die suh tag 10 oghang nak bagi award ni...

kite tag semua followers kite..hehe
(^_^)

0 ✿ budak chumel ✿: