Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jan 21, 2011

Award from Najwa (^_^)




1 :: Sejak bila mula berblogging?

dah lame ade akaun..cume start active mase praktikal hari tu..
May 2010.. (^_^)

2 :: Mengapa berblogging?

Mula-mula sebab buhsan and taktaw nak buat ape..Lame-lame bile dah ade member yg join, blog ni dah jadi one of the way nak re-connect balik dengan kawan lame..
(^_^)

3 :: Selalu wat n3 mengenai apa?

Macam-macam..can be my feelings..my opinion..
Mainly sebab entry tu,  is to share with others..

4 :: Suka blogwalking x? Sebab?

Suka! sebab suke tgk blog org and suke tggl msg kat shoutbox tu..
hee(^_^)

5 :: Apa pendapat mengenai pemberi award?

NAJWA - die chumel macam blog die..hee(^_^)


Thanx Najwa..
Award ni Ainna nak bagi kat..


0 ✿ budak chumel ✿: