Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jan 15, 2011

CONTEST INSAN KESAYANGANKU



First sekali, thanx mija..sebab invite Ainna..^^
Dah lame dah Ainna nak join..tp tk sempat..so, sekarang ni Ainna nk try join..
Harap2 menang ye..

Syarat-syarat contest , rujuk sini taw.. Mija's contest


Kenapa saya sayang mereka-mereka ni:
sebab utama:
Tanpa mereka siapalah saya!(^_^)
mereka dalam gambar ni lah, 
orang yang banyak menolong saya dalam kehidupan sekarang ni..
Tolong saya manage hidup ni..
Tolong dalam pelajaran..
Tolong dari segi aspek kewangan..
Tolong untuk segalanya lah..

last but not least, sekali lagi..
❤❤❤ Saya Sayang mereka (^_^) ❤❤❤

p/s: 
sedih sebab ade lg kawan tersayang yang tkleh masuk dlm gmbr ni..
sebab saye tkde gambar diorg..
Siti Ibadillah Ismail..Saya sayang and rindu awak..❤❤

Saye tag mereka :
Shema
Kak Sonnet


2 ✿ budak chumel ✿:

Nur Syamiza Hadi said... [Reply to comment]

thanks join contest ni!
huehhueh3! :)

gigibesi said... [Reply to comment]

sy rindu anda jgk.. padahal bru je jmpe haritu.. hehe.. nnt i dtg melawat u lg ok? :)