Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jan 12, 2011

Cookies Raya 2U's GiveAway

Tengok kasut kat atas tu..mesti dah leh agak kan yang hadiah GA ni kasut..^^
Menarik kan..sape tak nak hadiah kasut..kan2?
(^_^)
So, jom la join..
Terhad untuk 150 contestants je taw..

Kat bawah ni disenaraikan syarat-syarat GA tu..

Menjadi follower blog ini Cookies Raya 2U 



DAN


Lily & Auz Homemade Product(tukang sponsor hadiah)




  1. Add blog ni Cookies Raya 2U ke dalam BLOGLIST korg
  2. Letak banner kt atas tu kt SIDEBAR korg, dan linkkan balik ke N3 ni..
  3. TAK perlu buat N3 kt blog korg..tp kpd sesiapa yg rajin nk buat N3 dipersilakan krn ada hadiah bagi N3 yg paling KREATIF
  4. Sila tinggalkan jejak ke'JOIN'an korg kt comment N3 ini sahaja. Kpd korg2 yg rajin buat N3, sila tgglkan link korg sekali ye..
  5. GA ini akan tamat pada 31 Januari 2011 atau bila penyertaan mencecah 300org (dah jd 150 je)
  6. Sesiapa shj blh join, tetapi hadiah akan dihantar berdasarkan alamat di Malaysia shj
Sekian sahaja syarat GA ni.....
Untuk maklumat lanjut, refer sini ye..

3 ✿ budak chumel ✿:

cookiesraya2u said... [Reply to comment]

hai ainna,

suka n3 ni..simple tp padat...ada harapan mng n3 kreatif ni..hikhik

completed..thnx sudi join :)

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

hye sis..thanx!
moga2 ade harapan..

qieranna said... [Reply to comment]

good luck yer...
jom join GA kat sini laks...sy tag awak...

http://akmafaizal.blogspot.com/2011/01/opismate-giveaway.html