Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jan 12, 2011

Saya Pelajar UniMAP!

Tadi tengah jalan-jalan lawat blog orang.
Tetibe Ainna ternampak la si Mija nye blog..
Cam menarik je entry die...Ainna pun bace la..
Memang menarik..so, ape lagi..Ainna pun join la..hehe(^_^)

Mija bagi link..Pasal Blog Pilihan Malaysia..
Dalam blog tu, diorang ade wat segmen ni : 

Sahabat Blogger : Pelajar Universiti Awam..

Untuk maklumat lanjut and syarat-syarat penyertaan, refer SINI taw..


Member rapat saye: Ainna.Aimi.Sheda.Shima.Jannah
Location: dalam bus, on the way nak pergi kelas..
p/s: UniMAP takde kampus tetap lagi, kelas semua jauh-jauh..seluruh Perlis..
maka terpaksa la travel naik Bus Sekolah yang disediakan..^^



Dengan sebahagian classmate + coursemate..
Baju biru hujung sekali tu salah satu Pak Cik Bus kitorang..
Location: Tempat Menunggu Bus

Ainna sekarang ni tengah belajar kat Universiti Malaysia Perlis (UniMAP)..
Ambik kos Perniagaan Antarabangsa, Sem 4 merangkap Tahun 2..
Ainna daftar diri kat UniMAP ni 28 Jun 2009 dan dijangka tamat pulak maybe awal Jun/July 2012.

Pengalaman Pahit/Manis??

Erm..pahit tu memang ade..tapi Ainna dah tak ingat sangat la..
Lau ingat pun just pasal room mate Ainna mase first sem..
Mula-mula masuk okay..tp makin lama kitorang makin renggang..
Kenapa jadi  macam tu pon Ainna pun taktahu..
Mungkin sebab die senior and Ainna ni  junior kot..Kos pun lain-lain kan..lagi la..
huhu..(T.T)

Manis? Mesti la ade..Banyak sangat! (^_^)
Kenangan dengan member2 dalam gambar di atas tu la yang paling banyak..
Sebab banyak spent time ngan diorang kat UniMAP ni..

Mengail ikan kat sawah..Vacation g Langkawi ngan diorang..
Meredah hutan belantara berempat pukul 1 pagi naik kereta Kancil, 
sebab nak hantar KFC kat member yang kelaparan.. 
*seram gile kot*
Training Futsal satu malam je untuk interschool and yang beshnye menang tempat ketiga kot! *happy*

Lastly, bercinta..^^
Ainna ada pengalaman tu, bukan budak sekelas tapi budak se-kos..hehe^^
Mula-mula die ni jadi mentor ajar Maths..Lame-lame jadi lain..hehe^^
Sekarang ni still dengan si dia..Kitorang kenal bila die mintak id skype kat member Ainna..
Makin hari kitorang jadi makin rapat..^^*blushing*

p/s:sebut pasal meniru dalam exam..takde kot.. dalam test ngan quiz ade la sikit2..
sikit je..tak banyak..hehe
(^_^)

Panjang lebar Ainna story kan..
So, tu saje..
Sekian dari Ainna..
(^_^)


2 ✿ budak chumel ✿:

.vna erman. said... [Reply to comment]

nice blog ;)
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com

♥ sALmiE ♥ said... [Reply to comment]

hye ainna... salam perkenalan...
sy blogger uthm...jom singgah site sy...
sy follow awk :)