Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jan 31, 2011

Sos Prego tiada Tanda Halal?





Ainna tak tahu la kan same ade Ainna yang salah lihat ke ape..
Tapi,semalam mase Ainna pergi shopping kat Tesco Taiping ngan family, Ainna perasan satu benda..
Yang SOS PREGO untuk Spaghetti tu takde tanda halal..
Haish..Mula-mula, Ainna macam was-was la gak kan..mane la tahu mata Ainna tak betul..
Then, bile panggil mama, mama pun cakap takde..

Last-last Ainna masak spageti guna je Sos Spaghetti Kimball..
Even,jenama ni org jarang pakai tapi die ade tanda halal..Yakin la jugak nak makan kan..
Rasa pon not bad..hehe^^




p/s: gmbr masak spaghetti gune sos Kimball dlm next entry..hee^^

8 ✿ budak chumel ✿:

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

btul prego ni sgt meragukan..dulu penah ade terbaca email prego ada campurn tidk halal..lbh baik guna kimball

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

Tu la kan..bukan ape ainna pernah dengar tp ingat bnde tu just khabar angin..tp rupenye betol gk..huhu^^

♥ LULU ♥ said... [Reply to comment]

lulu pon dah tak nak guna prego..
dulu suka la gak pakai prego sebab sdp kan..
tapi tu la sbb timbul isu ni
nsb baik ada kimball..lulu pon guna kimball..sedap pon sedap gak kan
so, sokong la barangan malaysia..lebih yakin..hehe

Mardhiyyah Ridzuan said... [Reply to comment]

ERrrr!! Yeke??!! Huhu.. Selama ni xamik berat pun hal tanda halal ni... Adoiii.. Terima kasih ea Ainna sebab highlight isu ni.. =)

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

lulu: hehe..kan2,.sedap je..
better dari si prego tuh..hee^^

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

@mardhiyyah : hehe..welcome..
tugas kite tolong sesame kite..kan..hee^^

Shaheila Malek said... [Reply to comment]

Yg penting halal..... ^^

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

betul tu lulu..^^