Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Feb 6, 2011

❤❤❤ Tambah earning with Heartbeat! ❤❤❤



Ingin tambah pendapatan selain earning Nuffnang?

Senang je..
Benda ni baru..
So peluang korang untuk earn more adalah sangat cerah..hee^^

Nak join?
Follow je instructions kat bawah ni..taw..^^

First. Klik banner ni..




Then, korang akan masuk page ni..






then click kat logo Heartbeat atas sebelah kiri..





Korang Log in je and at last jadi cmni..



If  nak check earning, just tekan My HB Affliate tu..


p/s: Lau you all nak earn more..
just leave komen bawah entry ni..
Tinggalkan link korang taw.

And make sure korang click banner Cik Ainna juga,
 lepas tu tulis sekali masa/time korg click banner Cik Ainna..
Senang nak check..
Lau mlas..just tinggalkan jejak kat shoutbox tu..hehe^^

Thanx korang!^^
hee(^_^)

SELAMAT MENCUBA! 





2 ✿ budak chumel ✿:

- Ma StOrY - said... [Reply to comment]

memang benda nie bru.. tpi takot ditipu waktu nk cash out..

momoyyanyzz said... [Reply to comment]

err betul2 , tkot di tipu :)