Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Feb 12, 2011

Sandra Azwan. Who is he?






Hye! 
Cik Ainna ade jumpa satu entry ni. it talks about a special promo . Quite interesting.
 So,  rase macam nak join. Tapi rase a bit cuak la kan sebab yang organize promo ni someone yang some sort like famous and sangat berbakat. 
*Rase rendah diri sangat* (^_^)

but, Cik Ainna nak try jugak. Who knows kan..
Mane tahu ade luck..^^
So, here it goes about the special promo. Read more ye..^^



Who is Sandra Azwan? 

I get to know about Sandra Azuan ni melalui a blog by MiszLullaby.. Then, I GoogleSearch die to get to know more about him. ye la kan.. sape tak curious bile nampak talent die dalam gambar yang dalam entry MiszLullaby tu..

Know what i got from there?

Some pictures of this guy and models. 
His creative drawings.


Sandra Azwan's blog..:)





This is him.. I like this one! :)



Kat bawah ni, ade some hasil kerja tangan die.. style kan?





Future Hybrid by Sandra Azwan



This guy juga pernah keluar kat surat khabar taw..

Berita Harian Tahun 2010.



Harian Metro



** Alyah pilih Sandra Azwan as futuristik tu..^^





Cik Ainna dah tak tahu nak cakap ape pasal this guy. 
Yang penting die memang sangat berbakat.

Nak tengok more on hasil bakat die, boleh lawat SINI.

so, now it's the time to tell more pasal promo tu.. 

Sandra Azwan nak bagi header for free to anyone yang berminat..
Taknak ke? Lawa kot header die..Style gile..! ^^



Perkara penting yang anda perlu lakukan ialah:

a) Promo ini terbuka kepada semua. (Blog owner)

b) Menjadi pengikut @ followers 'Life with Sandra.....

c)Untuk menjadikan penulisan, review @ pandangan anda penuh dengan drama, anda semua digalakkan untuk menggunakan gambar-gambar, logo, fashion illustration oleh Sandra Azwan yang 'available' di blog ini. (ikut kreativiti masing-masing)

d) Anda digalakkan untuk 'tag' sekurang-kurangnya 5 @ lebih, individu yang dilihat berminat untuk mendapatkan blog header hasil rekaan saya. ( atau sesiapa sahaja yang berminat)

e) Jangan lupa untuk meletakkan banner khas promo ini di blog anda. (kesudian anda untuk bersama menyertai promo khas ini tersangat-sangatlah dialu-alukan. Sekian, Terima Kasih.


FOR MORE INFORMATION,  FEEL FREE TO VISIT SANDRA AZWAN'S BLOG.


Cik Ainna tag :




6 ✿ budak chumel ✿:

pago" said... [Reply to comment]

betul2 promote ni..
good luck k..

SANDRA AZWAN said... [Reply to comment]

Thank you Cik Ainna...;-)

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

pago: hehe.. thanx awak..:)

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

sandra: welcome :)

Faizal n Fashitah said... [Reply to comment]

All the best! Artwork Sandra Azwan memang best XD

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

faizal and fashilah: hee..

thanx..tahu tkpe..best kan..^^