Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Mar 2, 2011

Bersawang dah blog ni! Haish.. ^^


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. (^_^)

Wah! dah dekat sebulan kot, Cik Ainna tak update blog. 
Ni semuanya sebab banyak gile assignment, test, game Futsal BESCA and etc. 
Skarang ni baru rase ade mase sikit nak update.. 
Eh, lupe pulak. Ade lagi satu sebab kenapa Cik Ainna malas update.
 Sebabnye, INTERNET SLOW CAM SIPUT

So, tu saje short entry from me.. hehe :)
Nanti Cik Ainna update lagi ye.. 
Maybe pasal contest, promotion jual shawl, gambar2 Cik Ainna join aktiviti and etc..

Sekian, Bye!^^



0 ✿ budak chumel ✿: