Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Mar 31, 2011

Celcom serah 200 unit BlackBerry kepada UniMAP!

UNIVERSITI Malaysia Perlis (UniMAP), Kangar menjadi institusi pengajian tinggi (IPT) pertama di negara ini ditawarkan pakej penggunaan telefon pintar, BlackBerry oleh Celcom Axiata Berhad (Celcom) apabila 200 unit telefon itu dibekalkan kepada pensyarah dan kakitangannya.
Naib Canselor UniMAP, Prof Datuk Dr Kamarudin Hussin berkata, penggunaan BlackBerry dikenal pasti lebih efektif dan membantu menjimatkan kos perkhidmatan antara 30 dan 40 peratus.
“Kami cuba mengaplikasikan kemudahan telefon pintar BlackBerry ini untuk meningkatkan hubungan sesama pekerja menerusi pakej perkhidmatan disediakan termasuk e-mel, khidmat pesanan ringkas (SMS) dan mampu mengakses Internet.
“Sebagai permulaan, semua ketua jabatan di UniMAP sudah dibekalkan telefon berkenaan sebelum diperluaskan kepada semua kakitangan akademik dan sokongan,” katanya pada majlis penyerahan telefon pintar BlackBerry Celcom kepada Pengurusan UniMAP di Kangar, Perlis.
Hadir sama, Naib Presiden Celcom Wilayah Utara, Saiful Bahrin Abd Ghaffar dan Pengurus Besar Celcom Kedah/Perlis dan Seberang Jaya, Farizad Khan Mohd Ali.

Sumber: mymetro

p/s: NC, saya nak satu boleh? hee..
Saya ni student UniMAP :)
(^_^)

5 ✿ budak chumel ✿:

Shaheila Malek said... [Reply to comment]

besnya, tapi bagus gak.... leh jimat..

azwa amani said... [Reply to comment]

wow..bestnyer dapat free :) huhuhuhu..bila pula UPSI nak dpt ek :)heheh

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

lala: hehe.. yer la tuh jimat..:P

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

azwa: hehe.. entah la..mane thu dapat ipad pulak ke.. :P

Liyana Z said... [Reply to comment]

http://kmf20.blogspot.com/2011/04/giveaway-pertama-peony-pinky.html

jom join GA!