Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

May 20, 2011

❤❤Tinggal link kat sini,ye ! ❤❤

Dah lame gile Cik Ainna tak update blog kan. 
Nak buat camne. Malas bebenor nak meng-update. haish..

 Cik Ainna update ni just nak bagi tahu, yg Cik Ainna won't be around for 3 days.
 Nak g Selangor. Malas nak meninggalkan umah sebenarnye. 
Tp apakan daya. hee..
So, lepas balik nanti, Cik Ainna berazam akan rajin melawat blog dan meng-update. Tuggu yer.
Sekian. Peace. (^_^)

Pada you all, yang nak Cik Ainna lawat dan follow, tinggalkan link kat ruangan komen bawah ni yer. 
Sayang korang. :)
❤❤❤❤

2 ✿ budak chumel ✿: