Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jun 16, 2011

❤Songkhla (Arrival Day) ❤

Hai everyone, 

Lamenye tak update. Sangat la lame kan. Hari tu dh promise to update, tp atlast same je.
Sorry. Bukan ape, sangat busy dengan life sekarang.
Btw, Cik Ainna ade banyak sangat story baru. 

Currently, Cik Ainna is in Songkhla. Sebab ape?
Sebabnye Cik Ainna join exchange student program and will be doing my practical as well, here in Songkhla.
So, bile dah kat tempat orang mestila macam2 bende baru kan.

Cik Ainna will be here in Songkhla dari 1 Jun 2011 (dah lepas) till 26 August 2011.
Ade 3 org student UniMAP kat university ni. Kitorang ditempatkan di 
Rajamangala University of Technology, Srivijaya. (RMUTSV)
For the first months kitorg kne study. I mean, just masuk kelas to learn the culture and environment but not to attend EXAMINATION..hehe (^_^)
Cik Ainna & friends attended only three class, Business IT, Strategic marketing management and Supply and Logistic Management.
Btw, bile kat sini, the main problem is, LANGUAGE! ..huhu..
Most of the Thai student kat sini tk pndai sangat speaking in English. What happened is, diorang ajar kitorg speaking Thai. Hehe
Nice kan. Tp one thing, diorang memang tersangat la friendly. Diorg sangat excited in making new friends. Siap bawak kitorg picnic lagi tuh. Best kan?? (^_^)

Okay la guys, panjang2 entry ni karang, busan pulak korg. Kan?
So, for the next one, maybe Cik Ainna akan masukkan gambar on about our apartment and our day spent in Hat Yai. 

And tak mustahil, Cik Ainna akan update few entries in a day, in order to update my new life here.
Till the next entry, dear. Chow! (^_^)

Uniform saya **uni kat thailand kne pkai uniform bile g kelas**

2 ✿ budak chumel ✿: