Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jul 20, 2011

✿ Mega Giveaway by Yana & Cik Putih ✿



Seperti biasa, syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

Follow Cik Yana  DAN Cik Putih 

Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry INI.

Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.

WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY YANG INI :)

Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos
( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 

Kalau rajin like la fan page Cik Putih & Cik Yana sekali ,
 tu pon kalau rajin la. **optional** :)

Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu:

SENARAI SPONSOR :)

       
DONE! 
Wahaha.. Selesai sudah semua syarat-syarat :)

Mudah-mudahan jadi orang yang bertuah. Mewah oo hadiah die (^_^)

Sekian 


5 ✿ budak chumel ✿:

lala shaheila said... [Reply to comment]

gudluck..mudah-mudahan...

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

Amiin..Thanx Lala :)

Elie Lily said... [Reply to comment]

gudluck sista! elie da lama tak join bnda2 macam ni!heee

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

thanx dik :)
join la.. hee.. sis pon same. ni je bru strt balik.. kne tag :)

C i k P u t i h K e b a b o m ! said... [Reply to comment]

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,