Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jul 15, 2011

Songkhla - Introduction (The Arrival Day) ^^

Time to update. ^^

8-10 July 2011
 Rakan se-negara Cik Ainna yang practical di Phuket telah datang melawat kami di Songkhla. 
Mereka adalah Ahlam, Liyana and Mizi.
Diorg sampai Songkhla dalam petang Jumaat. 
Betul-betul masa Cik Ainna sampai rumah.
Diorang stay sampai  pagi Isnin. 
Mulanya, diorang plan balik ahad ptg.
Tp, memandangkan, keadaan rumah Cik Ainna yg best *perasan* dan perasaan malas pergi kerja yang membuak-buak dalam diri mereka, maka diorg delay.
 Sebenarnya, kitorg pon contribute gak dalam sebab2 diorang delay tu. 
Bukan ape, rasa sangat seronok spent time dengan diorang. 
Rasa happy je. 
Ramai-ramai lepak sesame. Makan sesame. Story sesame. 
Heaven giler la. huhu. 
Bile diorang nak balik tu, sincerely say, mmg sedih. huhu. (T_T)
So, akhirnya, diorang balik pg Isnin.
Itu pun ade request from officemates mintak diorang balik Selasa/Rabu.
Sbb nak bwk explore Songkhla & Hatyai lg. 
Tp, tak kesampaian. 
Maybe next time, sayang-sayangku sekalian :)


Left to Right : Ahlam, Cik Ainna, Mardya, Lin, Lynda, Mizi



**So, this is for Introduction. Nanti Cik Ainna sambung dengan story jalan2 dengan mereka2 ni ye**
Till the next entry, Muuah! (^_^)

2 ✿ budak chumel ✿:

Ahtool Izzra said... [Reply to comment]

bestnya..klw ada rezeki nak pegi la plak :)

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

ahtool : hehhe.. meh2.. best taw. lau shopping mmg heaven la. :P