Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jul 20, 2011

Terima Kasih, Kalian. ♥♥♥


Hye! Wahaha..  (♥♥,)

Sangat gembira! kerana? 
Berjaya men-delete malware dalam blog ni.. :)

Thanx to Amira Atiya for the tutorial. 
Sangat membantu. 

Thanx to Naisya sebab suggest blog tu :)

So, sempena nak meraikan kejayaan kan, 
Cik Ainna decided nak join Giveaway.
Wee :)

First of all, nak thanx jugak kat Yarn
sebab tag Cik Ainna. 

Thanx yer :)

About the Giveaway, Cik Ainna akan publish dalam the next entry. 
Okay? :)

p/s: Story about berjalan-jalan sekitar Songkhla, akan di-update dalam masa terdekat :)

Sekian (^_^)



0 ✿ budak chumel ✿: