Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Mar 18, 2012

2nd Giveaway by Yana Saniey


 

Syarat2 GA ni adalah seperti berikut :)

1. blogger yang menetap di malaysia SAHAJA
2.WAJIB follow blog yana untuk ketahui perkembangan GA
3. buat satu entry bertajuk "2nd Giveaway by Yana Saniey".
4.tag rakan2 korang n diorang tahu tentang GA nie
5.tarikh tutup: 6APRIL 2012(JUMAAT)
6.dah siap ,tinggalkan link korang kat ruangan commet entry ### sahaja, kalau letak dekat entry lain REJECT.

Ainna tag :



Good luck :D
Wish me luck too ye, hee :P

p/s: more info just tekan banner kat atas tu :)

0 ✿ budak chumel ✿: