Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

May 23, 2012

Impian ❤

Assalamualaikum.
Salam hari Rabu :)

Hari ni, bile tengah blogwalking, terjumpa la satu blog ni. 

Blog ni pasal nk design rumah :)
 *Tetibe rasa tak sabar nak ada rumah sendiri and nak design camni >.< *


Banyak design yang ade kat blog ni, and harga pon boleh tahan la. 
Kire worth it la dengan design die.

So, taknak la ckp banyak kan, jom usha few gambar yang Cik Ainna curik dari blog die.
Hee, hopefully owner blog tak marah :)


Antara pilihan yang menjadi idaman adalah seperti berikut : (^_^)



Yang kat atas tu untuk kitchen cabinet :)





Yang di atas ni pulak design for bedroom wardrobe :)






The last one, adalah kabinet TV di ruang tamu :)

Hee. tu jer la kot. Setakat ni la, karang bosan pulak kan :)

So, kepada sesiapa yang berkenaan, sila simpan duit untuk hasil rumah seperti yang di atas.
hahahah  :D

Till the next entry, Bye! ^^
Have a nice day, everyone ❤

0 ✿ budak chumel ✿: