Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

May 22, 2012

Wajah baru. I'm lovin' it ♥♥ :)

Assalamualaikum :)

Post ni khas for this girl, yang telah meng-makeover blog Cik Ainna. 
Thanx sangat2. And Cik Ainna sangat2 berpuas hati dengan hasil adjustment die :)
For me, nampak simple jer. :)


Again, thanx anda :)

This is sedikit review on her blog :)



Basically, dia adalah seorang penulis yang sangat berbakat. 
Kat blog tu. ade la several e-novel yang die tulis. 
So, korang yang berminat ngan e-novel ni, boleh la lawat blog si cantik manis Aya Dayana tu taw. hee :D
Kalau rasa nak bace hasil karya die, boleh la just click link bawah ni. 


Itu sahaja dari Cik Ainna.
Bye, Good luck :)
Have a nice day, everyone ♥♥ 


4 ✿ budak chumel ✿:

Mardhiyyah Ridzuan said... [Reply to comment]

Nice n simple~ suke2!! =D

aya dayana♥ said... [Reply to comment]

Thanks Cik Ainna review pasal belog saya *malu lah tutup muka

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

@mardhiyyah : hehe.. chomel an? :D

✿AiNnA✿ said... [Reply to comment]

@aya : thanx kembali, anda ;D