Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Jun 27, 2012

Kad Kahwin Online | TheLastResort Photography


Assalamualaikum :)
Hye semua.
 Lama dah tk update blog. 
Due to life sbgai students yang sangat2 busy. Maaf eh everyone. 
Direct to the point, entry kali ni is all about KAD KAHWIN.

Eh, Cik Ainna belum nak kahwin lagi. Just tolong promote kan je. :)

So, anyone yang nak kahwin tu, boleh la baca entry ni sampai habis. Don't worry. Tak banyak pon.
 Cik Ainna will make it se-simple mungkin tapi dengan sebanyak mungkin information. :)


Kad Kahwin Online | TheLastResort Photography.

 Inilah die yang Cik Ainna maksudkan. 
They provide the best quality of wedding cards with a reasonable price. :)

Basically, diorang ni provide printing service for wedding cards and also as photographer masa you all punya wedding day. 
The best thing about them is diorang mengutamakan kehendak pelanggan.  

Diorang provide several kind of special service.
 And antaranya adalah: 

Tempahan kad kahwin secara online seluruh Malaysia, Brunei, dan Singapore dengan harga serendah RM0.40 sekeping.
** Bukan senang kot nak dpat harga murah cam gini. :)

And, untuk pengetahuan, Tiada cas tambahan untuk setiap penghantaran kad.
**Kiranya, semua kos penghantaran free of charge. 
Wahaha *evil laugh*

And the last one.
Potongan 20% akan diberikan untuk tempahan kad kahwin bagi setia langganan liputan fotografi.
Means, bile you all start guna perkhidmatan fotografi diorg, diskaun sebanyak 20% akan diberikan pada jumlah harga kad. 
Awesome, kan? :D

And the last one,

Any custom ideas will be accepted. 
Kirenya korang boleh la design kad korang. 
Nak letak gambar sendiri ke, doodles ke. Whatever la. :)
It all depends on you (^_^)


So, ape tunggu lagi kan? Grab the chance. 
Bukan senang nak dapat service macam ni but with a reasonable price kan?
So, if you all berminat, just click kat link yang Cik Ainna bagi bawah ni ye :)

That's all. Thanks yaw :)

1 ✿ budak chumel ✿: