Followers

❤ Semua hasil tulisan dalam Ainna's Story tidak ada kaitan dengan sebarang pihak sama ada hidup atau mati. Harap maklum. ❤

Oct 8, 2012

Salam Hari Isnin ❤



Assalamualaikum. 
Salam hari Isnin. :)

Nothing much to share sebenarnya. 


Just nak post some advices yg seorang sahabat bagi :)

Hopefully, those words from sahabat itu akan sama-sama membantu kita. InsyaAllah :)


**Muqaddimah : Kalau benda tu bukan rezeki kita, buah durian nak masuk mulut pun boleh terjatuh ke tanah upset 

**Sambungan-nya :)


Rezeki ni Allah dah tetapkan. Kalau bukan rezeki kita,

berusaha la sejuta kali sekalipun, rezeki kita tetap itu.

TETAPI, kita boleh tukar bagi dimurahkan rezeki dengan 

berdoa. Macam ajal. Kan dah ditetapkan, tapi kita still boleh 

berdoa supaya panjang umur. 

Kalau Allah perkenankan doa kita, InsyaAllah umur kite 

panjang. Allah kan maha kuasa :) 

Kun Fayakun :)

Kita kena yakin, berdoa, dan tawakal lepas dah berusaha :)



Sekian :)

**Mudah-mudahan semuanya berjalan lancar pagi ini. Amiin :)

Thanx beb :)

0 ✿ budak chumel ✿: